Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Cobori sau urci, tot la noi ajungi

ianuarie 2014

Partia Teleschi Feleacu este o zona de agrement din apropierea Clujului, dedicata iubitorilor sporturilor de iarna. Este una din cele mai moderne partii din Romania, cu o lungime a traseului de 765 de metri si instalatii ultramoderne pentru zapada artificiala.

In sezonul acesta de iarna, Partia Teleschi Feleacu a ales Trend Communication pentru serviciile de design si productie publicitara. Astfel, pentru ca toti iubitorii sporturilor de iarna sa fie indrumati si informati repede si corect, am produs materiale de signalistica, bannere, badge-uri, carduri de acces s.a.

Partia Feleacu

Iar ca sa ne admiram rodul muncii, ne-am luat saniile in spate, niste stegulete si bannere proprii, si ne-am indreptat si noi catre partie. Ne-ati vazut?