Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Cluj Arena Grand Opening

octombrie 2011

Inaugurarea Cluj Arena reprezinta cel mai de seama moment din istoria moderna a Clujului. Noul stadion, finalizat în mai puţin de doi ani, pune Clujul pe harta celor mai importante evenimente culturale si sportive din tara si nu numai.

Evenimentul de deschidere al noului stadion Cluj Arena a fost reprezentat de un mega concert ce s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, 8 şi 9 octombrie. Nume ca Scorpions si Smokie, dar si trupe romanesti de prestigiu, Voltaj sau Horia Brenciu & HB Orchestra au atras un public numeros, atat din Cluj cat si din alte regiuni ale tarii. Peste 60000 de spectatori au participat in cele 2 zile la Cluj Arena Grand Opening, un spectacol de muzica si lumini cum n-a mai avut Clujul pana acum.

Trend Communication s-a alaturat cu mandrie efortului organizatoric care a dus la realizarea acestui eveniment, fiind partener principal de promovare. Cluj Arena Grand Opening s-a „vazut” in toate media – presa, radio, TV, online, OOH, motiv pentru care a si beneficiat de parteneri si sponsori de prestigiu: Banca Transilvania, Terapia, Iulius Mall etc.

Cluj Arena a devenit astfel un simbol modern al oraşului, in timp ce Cluj Arena Grand Opening va ramane un eveniment cultural de referinta al anului 2011.