Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Cariere la feminin – Viitorul tău la superlativ!

noiembrie 2014

Trend Communication se mândreşte să aibă din nou Centrul de Dezvoltare Managerială printre clienţii săi! După o colaborare de doi ani pentru promovarea activităţii centrului, începând cu această toamnă vom gestiona o lungă şi amplă campanie media pe presa scrisă, online, radio şi TV pentru un nou proiect CDM: „Cariere la feminin”. Pentru acest proiect am gândit un concept grafic unitar, adaptat publicului-ţintă şi obiectivelor sale şi am implicat cele mai importante vehicule media din Transilvania, zona de implementare a proiectului.

cariere la feminin

Co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – 2007-2013, proiectul îşi propune stimularea şi creşterea ratei de ocupare a populaţiei feminine pe piaţa muncii, prin intermediul unor acţiuni integrate şi direcţionate către reducerea inegalităţii de şanse şi creşterea accesului la un loc de muncă.