Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Cariere la feminin – Viitorul tău la superlativ!

noiembrie 2014

Trend Communication se mândreşte să aibă din nou Centrul de Dezvoltare Managerială printre clienţii săi! După o colaborare de doi ani pentru promovarea activităţii centrului, începând cu această toamnă vom gestiona o lungă şi amplă campanie media pe presa scrisă, online, radio şi TV pentru un nou proiect CDM: „Cariere la feminin”. Pentru acest proiect am gândit un concept grafic unitar, adaptat publicului-ţintă şi obiectivelor sale şi am implicat cele mai importante vehicule media din Transilvania, zona de implementare a proiectului.

cariere la feminin

Co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – 2007-2013, proiectul îşi propune stimularea şi creşterea ratei de ocupare a populaţiei feminine pe piaţa muncii, prin intermediul unor acţiuni integrate şi direcţionate către reducerea inegalităţii de şanse şi creşterea accesului la un loc de muncă.