Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Cadouri si cumparaturi de Sarbatori

decembrie 2011

Apropierea sarbatorilor e nu doar prilej pentru consumatori de a porni in cautarea cumparaturilor pentru masa de Craciun si a cadourilor pentru cei dragi, ci si pentru companii de a multumi partenerilor/clientilor apropriati.

Banca Transilvania a ales, cu ajutorul Trend Communication, o modalitate inedita de a ura “Sarbatori fericite” partenerilor de incredere, trimitandu-le acestora cosuri cu bunatati traditionale romanesti: n-au lipsit zacusca de casa, cozonacul, gemurile din camara bunicii, aromata gutuie sau ceapa rosie.

Agentia noastra a ales cu grija toate bunatatile de la furnizori romani si s-a ocupat de toate aspectele logistice pentru ca aceste cadouri sa ajunga la destinatie si sa pastreze renumele Bancii Transilvania, de cea mai mare banca cu capital romanesc, banca a oamenilor intreprinzatori.

Tot in aceasta perioada, am continuat “cumparaturile” media de sarbatori pentru clienti cu nume ca Rovere sau Uniqa. Presa scrisa, online sau TV, agentia noastra a oferit pachete atractive pentru campanii de imagine, respectiv produs celor doi clienti. Trend Communication isi pastreaza astfel pozitia de jucator important pe piata de media buying local, regional si national.