Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Cadouri si cumparaturi de Sarbatori

decembrie 2011

Apropierea sarbatorilor e nu doar prilej pentru consumatori de a porni in cautarea cumparaturilor pentru masa de Craciun si a cadourilor pentru cei dragi, ci si pentru companii de a multumi partenerilor/clientilor apropriati.

Banca Transilvania a ales, cu ajutorul Trend Communication, o modalitate inedita de a ura “Sarbatori fericite” partenerilor de incredere, trimitandu-le acestora cosuri cu bunatati traditionale romanesti: n-au lipsit zacusca de casa, cozonacul, gemurile din camara bunicii, aromata gutuie sau ceapa rosie.

Agentia noastra a ales cu grija toate bunatatile de la furnizori romani si s-a ocupat de toate aspectele logistice pentru ca aceste cadouri sa ajunga la destinatie si sa pastreze renumele Bancii Transilvania, de cea mai mare banca cu capital romanesc, banca a oamenilor intreprinzatori.

Tot in aceasta perioada, am continuat “cumparaturile” media de sarbatori pentru clienti cu nume ca Rovere sau Uniqa. Presa scrisa, online sau TV, agentia noastra a oferit pachete atractive pentru campanii de imagine, respectiv produs celor doi clienti. Trend Communication isi pastreaza astfel pozitia de jucator important pe piata de media buying local, regional si national.