Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

BT Golf Cup 9th edition

septembrie 2011

BT Golf Cup – 9th edition are loc in 17 septembrie 2011, la Clubul Paul Tomita, Pianu de Jos, Judetul Alba. S-au inscris in competitie, ca in fiecare an, personalitati din diferite domenii de activitate. Organizatorii s-au gandit si la cei care nu sunt jucatori de golf: acestia pot urmari live concursul si, in plus, au ocazia sa se initieze in acest sport.

Dezvoltarea acestui brand a fost o provocare inca de la inceput. Obiectivul a fost acela de a promova, prin BT Golf Cup, valori comune business-ului si sportului, cum sunt competitia si fair play-ul. An de an, personalitati din diverse domenii de activitate, iubitori ai golfului, au onorat cu prezenta si au trait experienta BT Golf Cup.

Evenimentul de anul acesta este sustinut de parteneri traditionali ai Banca Transilvania, Aegon si Vodafone, si, bineinteles, ca de noua ani incoace, BT Golf Cup is an event “proudly powered by” Trend Communication.