Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Asigurari cu plecare de la Cluj… si retur

noiembrie 2008

Colaborarea de anul trecut dintre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si Trend Communication a fost una de succes, motiv pentru care agentia noastra a avut onoarea si anul acesta de a organiza cele 4 sesiuni de “Dialoguri cu pietele regionale de asigurari” desfasurate la Cluj-Napoca (in mai), la Iasi (in iunie), la Timisoara (in septembrie) si din nou la Cluj (in octombrie).

Evenimentele s-au bucurat de un real succes printre Societatile si Brokerii de Asigurari, fiecare dintre cele 4 evenimente bucurandu-se de o prezenta larga de peste 100 de persoane, specialisti, manageri, directori regionali, brokeri.

Trend Communication a oferit inca o data partenerului sau intreaga paleta de servicii pentru organizarea evenimentelor (suport tehnic, logistic etc.), tipărirea materialelor de promovare si semnalizare pentru fiecare reuniune în parte, PR şi campanii media de acoperire a evenimentelor în fiecare oraş.