Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Asigurari cu plecare de la Cluj… si retur

noiembrie 2008

Colaborarea de anul trecut dintre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si Trend Communication a fost una de succes, motiv pentru care agentia noastra a avut onoarea si anul acesta de a organiza cele 4 sesiuni de “Dialoguri cu pietele regionale de asigurari” desfasurate la Cluj-Napoca (in mai), la Iasi (in iunie), la Timisoara (in septembrie) si din nou la Cluj (in octombrie).

Evenimentele s-au bucurat de un real succes printre Societatile si Brokerii de Asigurari, fiecare dintre cele 4 evenimente bucurandu-se de o prezenta larga de peste 100 de persoane, specialisti, manageri, directori regionali, brokeri.

Trend Communication a oferit inca o data partenerului sau intreaga paleta de servicii pentru organizarea evenimentelor (suport tehnic, logistic etc.), tipărirea materialelor de promovare si semnalizare pentru fiecare reuniune în parte, PR şi campanii media de acoperire a evenimentelor în fiecare oraş.