Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Am promovat cu brio admiterea la UBB

iunie 2009

Unul dintre examenele cele mai importante promovate de agentia noastra anul acesta este castigarea licititatiei de promovare organizata de Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A treia oara in 3 ani consecutiv!

In acest an, examenul a fost mai complex, incluzand, pe langa promovarea din presa scrisa, radio si TV locale, promovare si la nivel national pe aceleasi medii. Punctul de greutate l-a constituit realizarea unui spot TV care sa descrie avantajele universitatii si care a fost difuzat timp de o jumatate de luna pe canalul 2 al Televiziunii Romane.

Trend Communication isi propune sa promoveze in continuare cu brio examenele UBB si, de ce nu, si ale celorlalte universitati clujene.