Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

5 ani de golf de înaltă clasă. Prowdly powered by Trend

septembrie 2007

Prima oară a fost o iniţiativă. A doua ediţie a fost o continuare. BT Golf Cup – 3rd edition era deja un punct de reper în calendar, iar a patra competiţie se înscria în tradiţie. Am ajuns astfel anul acesta la momentul aniversării: 5 ani de golf de înaltă clasă la BT Golf Cup. Prowdly powered by Trend Communication.

Ca şi în ceilalţi ani, evenimentul a adunat la start elitele sportului cu crosă, manageri, bancheri, preşedinţi de companii, medici, ziarişti. BT Golf Cup – 5th edition a beneficiat de o organizare de excepţie, sponsori de renume precum Vodafone, Maserati, Perrier, DAB, Vittel, Prodvinalco, alăturându-se anul acesta principalului susţinător, BT-AEGON.

Experienţa departamentului de Events al Trend Communication în organizarea de turnee de golf a ieşit în evidenţă şi în acest an, totul (logistică, promovare la faţa locului, catering) fiind… nearest to perfect..