Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

140 de ani într-o zi!

februarie 2010

Sa lucrezi pentru branduri cu peste 100 de ani de existenţă – ce onoare, ce provocare! Compania clujeana „Remarul 16 februarie” a implinit anul acesta 140 de ani de activitate neintrerupta (chiar daca in diferite forme si sub diferite regimuri) in sectorul feroviar. Mai exact, in septembrie 1870, calea ferată a început să străbată şi Clujul, odată cu inaugurarea tronsonului feroviar Cluj-Oradea şi, simultan şi în mod firesc, a luat fiinţă „Atelierul de cale ferată Cluj”.

Agentia noastra a fost chemata sa sustina logistic si sa promoveze mediatic evenimentul festiv care a avut oaspeti de seama: autoritati locale, ministri, primul ministru. Departamentul de creatie a venit cu un concept unitar de promovare a evenimentului, concept care s-a regasit in toate materialele furnizate de departamentul events, de la mape personalizate, brosura aniversara, pana la materiale-decor (bannere, roll-up-uri, panouri).

O cerinta speciala si provocatoare pentru Trend Communication a fost realizarea filmului aniversar, care, in cateva minute, a trebuit sa surprinda intreaga istorie a intreprinderii. Acesta, proiectat in prezenta primului ministru si a majoritatii angajatilor fabricii, a incercat sa cuprinda atat imagini ale prezentului, cat si flashback-uri spre trecutul companiei clujene. Proiectia a fost sustinuta logistic de aparatura prosionala furnizata de Trend Communication: sonorizare, ecrane pentru proiectie etc.

Suntem mandri ca putem oferi serviciile profesioniste ale agentiei noastre si unor branduri cluene cu traditie si speram sa o putem face pentru Remarul 16 februarie si peste 10 ani, la implinirea a 150 de ani de existenta.