Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

www.campaniionlinetrend.ro

Január 2008

Kiválasztása a legmegfelelőbb eszköz a promóció része a legfontosabb lépés a stratégiai javaslatokat az ügyfelek Trend Communication. Tudomásul véve a növekvő internet-penetráció a városi területeken, a hivatal úgy döntött, hogy hozzanak létre 2008 óta, egy új média részleg, hogy vizsgálja meg a hatékony módszerek az online promóció az ügynökség ügyfelei.

Az eredmény azonnal. Számú folytatott kampányok Online jelentősen megnőtt és a vásárlói elégedettségre, hiszen bebizonyosodott, hogy jelentse, nagyon jó áron. Ők sétálni kéz ajánlásokat a fickó új média ügyfelek, mint a Central Park Residence, Sky Épületek, összeszerelés és a napi Sportcsarnok Cluj Day.

Mi is csak kívánunk nekik sikert és további kollégáink a kísérlet, új módszerek a GOTO KERESÉS WWW ... ..