Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend visszatérő Ursus Kolozsvár

Július 2011

Az egyik legfontosabb márkák született Kolozsváron, Ursus, úgy döntött, hogy megerősítik elkötelezettségüket a "születési hely" létrehozásával egyedülálló cél portfólió világszerte Sab Miller, szűretlen sör miniberarie. Egy új termék bevezetése, 100% Kolozsvár, és egy helyet, "sörfőzde" Ursus, amelyben egyidejűleg, készítsen és szolgálni sört hajtottunk keresztül Kommunikáció Trend.

Által meghirdetett információs kampány, több hónap alatt, melyeket hosszasan magyaráztam az új koordináták Ursus bevonása Kolozsváron, július 7 hivatalos megnyitó a sörgyár felkeltette a kíváncsiságát minden. A hatóságok, a média, bloggerek, hétköznapi Cluj meghívták egy különleges esemény a kolozsvári Cluj tett, a jó hangulat, jó hangulat és a művészet a miniberariei tiszta, szűretlen új Ursus voltak a fő összetevők.

Trend Communications ért el a házigazdák, valamint az ügyfél, azáltal, hogy végrehajtja a részleteket nyitottság "sörfőzde" Ursus: médiakapcsolatok szervezése találkozó a sajtó és a hatóságok, tanácsadás és segítségnyújtás PR szolgáltatások BTL (szervező a rendezvény és koncert nyitó), a tervezés és a gyártás promóciós anyagok, stb .. szükség esetén

Ebből és a Trend Kommunikációs, akkor is, ha kevesebb időt Ursus, Kolozsvár büszke eredete és további célja, hogy egy vezető márka, amely a város.