Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend hatalmon

Szeptember 2014

Szeptember 02-05, 2014 megrendezett Kolozsvári legnagyobb nemzetközi energetikai konferencia, UPEC 2014 - Az egyetemek Power Engineering Conference. Annak 49. kiadás, a konferenciát tartottak először Romániában. A rendezvény szervezője a Műszaki Egyetem Kolozsvár, együttműködve a bukaresti Műszaki Egyetemen és Universitatea Politehnica Timisoara, az Oktatási Minisztérium, Tudományos Akadémia Műszaki Tudományok Románia és Kolozsvár Városháza.

h_upec2014

A hagyomány és a népszerűsége a fiatal tudósok, PhD-hallgatók, mérnökök az elektromos ipar és az energiatermelés, a konferencia meghívott több mint 250 résztvevő 41 országból, hogy kicseréljék tapasztalataikat és vita a legújabb témák érdeklik az energia területén

Trend Communications büszkén csatlakozott a szervezési erőfeszítést vezetett ez az esemény teljesen megvalósításában promóciós anyagok - az ötlettől a gyártás képet a konferencia valamennyi felhasznált anyag, a fizikai és a digitális.

Nemzetközi UPEC bizottság tagjai elismert és megbecsült az erőfeszítéseket a szervezők, hogy ez a konferencia szabványok keletkezett - "Gratulálok a csodálatos UPEC legnagyobb rajongója. Milyen év kitüntetést, egy csodálatos, felemelő és inspiráló alkalom az igazi úttörő ötletek és javaslatok. Ön és munkatársai végeztek jó munkát, és szeretném kifejezni őszinte Szintén köszönet mindenkinek, hogy szervezése a konferencia magas színvonalú legnagyobb rajongója, "mondta Mr. Al-Tai Moofik képviselő UPEC bizottság.