Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Trend ösztönöz pontos információk és a részvételi arány

December 2012

Az főcím: "Ne szavazzanak!" Trend Communications kampányt indított, hogy milyen fontos ez a szavazás, amelyet szeretnénk felhívni a riasztás között passzív választók, jellemzői a pesszimista és szkeptikus a jelenet román politika.

A kampány illusztrált egy sor vizuális, negatív elemeket a román politika, mint üres ígéreteket, nepotizmus, az aktív választók az alacsony iskolai végzettségű, alamizsna választói szavazatot vásárolt.

Úgy döntöttünk, hogy elérjék vizualelor ironikus megközelítés fordított pszichológia, annak érdekében, hogy a szavazók, akik komolyan veszi a "szavazati jogot", csak akkor, ha ez a jog kerül veszélybe, lopott, alábecsült.

A kampány információ nagyobb volt a lefedettség, és eléri az online média és a közösségi média, a megjelenések is a Reality TV állomás Cluj. Úgy döntött, hogy kommunikálni a 2 hetes kampány a médiában alkalmazott túlnyomórészt fiatal és passzív választók.

Timeline kampány: november 26. - december 9, 2012-ben.


A többi kampány vizuális megtalálható itt .