Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend Nyílt beruházások Kolozsváron

Június 2007

Trend Communications tett szokása, hogy partner cégek indítani a helyi piacon, legyen szó bevásárlóközpontok (Pólus Center Cluj, Iulius Mall), lakossági (Impact Central Park Residence), informatikai cégek ( Siemens PSE ISDC Románia).

Utolsó ismert cég, amely hozzá a listához a Lindab szellőzés osztály. A híres svéd nemzetközi aggodalomra okot adó úgy döntött, hogy visszatér a városba, ahonnan elindult és a fejlett üzleti Romániában, megnyitva az első Kolozsvár központjában Romániában, amelyet kizárólag az eladás a szellőztetés termékek - Lindab szellőzés Center.

Trend Kommunikációs Osztály - BTL / Események - nagyban hozzájárult a sikeréhez ezt az eseményt. Erőfeszítéseket is voltak média részleg találtak nagy számban újságírók részvételével és a pozitív gondolkodás aggodalomra befektetési Kolozsváron.

A szakmaiság és bizonyított tapasztalattal szervez ismét elindítja, nyílások, azt mondhatjuk, hogy a Trend Communications vált kedvelt partnere investititorilor érkezett Kolozsváron.