Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend etetett mo ... szponzorok.

Június 2012

... És Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál, annak 11. szám, ebben az évben volt az egyik leggazdagabb kínálat a filmek, rendezvények, bulik, a legtöbb vendég stb Trend Kommunikációs és megerősítette az idén a szlogen: "Támogatjuk a TIFF és után 2012/12/21" támogatása a legfontosabb kulturális eseménye a kolozsvári vonzása révén rekordszámú partnereket, hogy támogassák a fesztivál.

Emellett a hagyományos szponzorok egyes szakaszok Electrogrup - 3. éve szponzor exkluzív részén Supernova, Compania de Apa Szamos - kezdeményezője és alátámasztja az állandó szakaszt EcoTIFF és E-gázzal - idén támogatója a szekció istenek és emberek, van TIFF idén a cégek, mint ACI Cluj, Kiat kolozsvári nemzetközi repülőtér Kara események és virágok.

Mi észre a nagy sikert aratott a Kiemelt Programok "A minisztérium" (Electrogrup), amely követte egy élénk vita CasaTIFF és kényes kérdés, és a jelenlegi szerződés speciális projektek Compania de Apa Szamos, a palagáz, a filmben "Gasland", amely Ez is része volt a széles körű tárgyalásokat belül a moziban "Piersic".

A tavalyi évhez hasonlóan, egyik helyen a hivatalos fesztivál által irányított Trend Kommunikáció, Klausenburg Cafe, azt is ebben a kiadásban "TIFF Café Point" által Bristot, helyét zarándoklat a fesztivál vendégeit, és ahol Bristot számára ingyenes COFFE tulajdonosoknak Vendégek & SZOLGÁLATI jelvények a fesztivál ideje alatt.

Támogassa partnerek, amelyek támogatják a TIFF Megtiszteltetés irodánk. Ugyanakkor, örülünk, hogy velük, hoztunk létre egy sikeres csapat, amely támogatja minden évben az egyik legnagyobb kulturális rendezvénye Romániában és minden bizonnyal a legnagyobb filmipar, Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál.