Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

A tendencia folytatódik hagyományos partnerség ADRNV

Március 2015

Idén folytatódott az együttműködés a Regionális Fejlesztési Ügynökség Észak-Nyugat, hogy népszerűsítse a szolgáltatások és a benne rejlő lehetőségeket. A korábbi évekhez hasonlóan, miután a válogatott egy közbeszerzési eljárást, Trend Kommunikációs javasolt grafikai tervezés és készített egy sor promóciós anyagok címzettjei azok számára, akik fejleszteni kívánják az üzleti alapú európai alapok és Az állami hatóságok a térségben érdekeltek az projektekben életminőség javítása és a kényelem a lakosok északnyugat Románia.

Trend elismerése és támogatása szerepe az európai alapok Romániában evolution, úgy véljük, ez az egyik legfontosabb eszköze a társadalmi és gazdasági fejlődés mindannyiunkat, és szeretnénk hangsúlyozni, hogy amikor mi van lehetőség.