Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Trend Kommunikációs kémkedett hangulat Comedy Cluj

Október 2012

Irodánk támogatja a 4. egymást követő évben International Comedy Festival kolozsvári kommunikációs partner, hogy a helyi és országos médiában a fesztivál.

Emellett a média kampányt a fesztivál, idén úgy döntöttünk, hogy támogassák a fesztivál és szórakoztató speciális aktivációs egy nyilvános kampányt.

Aktiváló kampány célja, hogy a hangulat a mozilátogatók Cluj mielőtt bemennek a moziba, és annak biztosítása Fesztivál pomovari szájról szájra, miután azok elhagyták a színházak.

Végrehajtására, mi toborzott egy különleges fotós a Comedy kémek, akik részt vettek minden olyan eseményt és filmek a Comedy Cluj, ő győződve száz kolozsvári be a komikus szellem a fesztivál, és kilép fényképezés szemüveg és a bajusz egyedi dráma .

Ezt követően kampány gyűltek mosoly és diszkrét homlokukon, több hangulatban, a Nemzetközi Comedy Cluj és a fotóalbum tele mosolyog.