Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Kommunikációs Trend észrevette hangulat Comedy Cluj

Október 2012

Irodánk támogatja a 4. egymást követő évben a Comedy Cluj Nemzetközi Fesztivál kommunikációs partnere az országos és helyi média, a fesztivál.

Emellett a média kampányt a fesztivál, idén úgy döntöttünk, hogy támogassák és szórakoztató fesztivál egyedi aktiválás egy nyilvános kampány.

Aktiváló kampány, amelynek célja a hangulat mozinézőt Kolozsvár, mielőtt belépnek a mozi, valamint biztosítják pomovari szájról szájra fesztivál, miután elhagyta színházak.

A végrehajtás már felvett egy különleges fotós a poszt Spy Comedy, aki részt vett az összes eseményt és filmjeit a Comedy Cluj, Cluj meggyőzte száz be a komikus szellem a fesztivál, és hagyjuk adott felvételi szemüveg és bajusz dráma .

Ezt követően a kampány összegyűjtött mosoly és homlok diszkrét, inkább a hangulat a nemzetközi Comedy Cluj és a fotógaléria teli mosoly.