Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Trend hozta ugyanannál az asztalnál, és a sajtó Romániában METRO

Január 2007

A 2006-os év véget ért volt a Metro Cash & Carry Románia egyéves évfordulóját: 10 éves kiskereskedelmi piacán hazánkban. Felvenni ezt az eseményt, METRO PR részleg akart egy üdítő kapcsolatot az ügyfelekkel, megerősítésével, értékek és a konkrét aktivitást METRO, a médián keresztül az egész országban.

Ebben a tekintetben a támogatást a Trend Communication PR részleg voltak kezdeményezett és szervezett egy sor "üzleti ebédek" a 16 városban, ahol Metro üzletek. Trend Communications volt felelős mind a szervező a logisztikai, a tanácskozás azonosításával és megfelel ugyanannál az asztalnál a legfontosabb újságírók leglátogatottabb város: vezető szerkesztők, kiadók gazdasági újságok lapjain, riporterek szakosodott kiskereskedelmi vagy általános gazdasági. Media újságírók jelen a 16 ülést - amely tartottak júniustól novemberig 2006 - ben 20 fő.

On esemény utáni megjelent cikkeket, általában pozitív reakcióit a média kezdeményezés ellen, a lakossági szegmensben piacvezető Romániában, azt mondhatjuk, hogy a teljes kommunikációs folyamat - tájékoztatás, képzés események - sikeres volt.