TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend fogadja meg: "Welcome to Cluj-Napoca"

Október 2008

Trend Communications aktív közreműködésével csaknem 3 éves kolozsvári nemzetközi repülőtér található, karbantartása és bérbeadása óriásplakátok közvetítői repülőtéren (Terminal Indulás áram). A látványos fejlődés a repülőtérre, amely csak az idén látott megkétszerezése az utasok száma az előző évhez képest (lásd a táblázatot), irodánk kellett jönnöm, hogy új megoldásokat és a legújabb technológia, promóció keretében az új repülőtér érkezési terminál.

Az aukciós tartott ebben a hónapban, részt vett a legjobb ügynökségek Kolozsváron, Trend közlemény a nyertesek közé, akik képesek lesznek megmondani utasok "Üdvözöljük Kolozsváron!" Through ügyfelek. Képesek lesznek választani a helyen, promóciós kampányok, hogy mi végzett, kihasználva a pontosan célzott közönség (egy segítő eszközöket OOH) közepes és magas jövedelmű, azt jelenti, a promóció és a modern és nagyon jól karbantartott.