Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Határ a csillagos ég

Március 2008

Cluj vált az elmúlt években kedvelt célpont ingatlanfejlesztők, akik felismerik a nagy gazdasági potenciálját a város. Ebben a zsúfolt projektek azonosítása vált alapvető. A szempontból a reklám, branding egyre nehezebb, mert a név adott szerelvény kell a sajátosságait tükrözik és szlogen jöjjön hangsúlyozni versenyelőnyét.

Trend Communications az a megtiszteltetés érte, hogy működik a fejlődő azonosságát az első épületek több mint 30 emeleten torony épül Kolozsváron, a városból kifelé, hogy Szászfenes. A márka úgy döntött, "Sky Épületek" választották a legreprezentatívabb épületek skálán. A szlogen: "ég a határ" szó fokozása alapvető üzenete, hogy ő közvetített az, hogy a három épület lesz a legnagyobb magasságot, de a minőség: az egyik torony lesz szentelt irodák, szállodák második, és a de- Harmadik luxus lakások.

Branding követte kötekedő kampány bontakozott ki a nyomtatott és online kampány jelenleg folyik a leadási fázis.