STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Special Session Ursus Cluj

Február 2014

Ursus király sör Romániában, a 135 éves évfordulója alkalmából a márka alapozza tevékenységét a értékek segített építeni. Így, miután indít a 135 éves évforduló folt a medve és a partnerség WWF Romániában, támogató tevékenységek csak központ árvák romániai Medve Rehabilitációs és Európa, Ursus Kolozsvár indít kreatív kihívás a diákok számára.

Special Session Ursus Cluj épül helyi kreatív közösség és kezd medve szimbólum. A kihívás az, hogy elérjék a "medve" ki a hagyományos minták - bármilyen anyagból készülhet, amely úgy tűnik, erős, élénk, karizmatikus és barátságos. Bears megy keresztül két ítélve ülés: az első kerül sor egy speciális bizottság szakértőiből álló művészi és kreatív, és a második kerül sor online URSUS platform, ahol döntőbe lehet szavazni. A nyertesek kiválasztásánál a nyeremények érdemes 2.000 € halmozott.

Special Session URSUS

A szóban forgó ülés, Trend Communications kidolgozta a verseny és a stratégia, felelős volt a végrehajtás és a PR.

Után ítélve, tartják a kapcsolatot a döntősök és a győztesek!