TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Promóció, promóció ... 3x promóció

November 2009

Az év végi jár a fogyasztás növekedése. Hogy megfeleljen az ügyfelek Karélia Upofloor finn cég, amely gyárt és értékesít padló és parketta rétegezni bejelentette akciós árak minden eladott termékek.

Ennek előmozdítása kampány zajlott mix csatornák alkotják az országos sajtóban, online és direkt mail reklám.

Tartott egy három hónapos időszak, októbertől decemberig, a kampány lefedett valamennyi kategóriája ügyfelek: a végső, a tagolás újságok, bannerek felkerül a különleges oldalakon használatával Google Adwords vagy promóciós; de az üzleti ügyfelek révén direct mail kampány. A 500 levelet küldtek irodák az építészet, építőipari cégek, tanácsadó cégek, illetve a lakberendezés.

karelia

Karélia Upofloor Oy az egyik legnagyobb gyártó a padló és parketta rétegezni Európában, amelynek székhelye Finnországban. A cég termékei jelen vannak több mint 40 országban Skandináviában, Közép- és Kelet-Európában, Oroszországban és az Egyesült Államokban.