STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Partner substanTIFF

Május 2009

A második egymást követő évben, Trend Communications aktívan részt támogatásában és hivatalosan Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF). Ügynöki tevékenység voltak lobbizás és adománygyűjtés a fesztivál és a részvények Reklámköltségek elemzés fesztivál vonzott partnerekkel.

Ha tavaly csak egy szponzor (de mi szponzora! Impact SA, a fő támogatója a fesztivál) ebben az évben meggyőzte Trend Kommunikációs és promóciós támogatást nyújtott a négy vállalat és intézmény: Electrogrup, Szamos Vízügyi Társaság, az igazgatóság Banca Transilvania Kolozs megye. A fesztivál ideje alatt, a PR részleg követte és támogatta a promóció alatt a támogatási csomag és a média analízis tanszék mennyiségileg és össze kép a 4 után járó TIFF.

Trend Kommunikációs támogatás az ügyfelek állt elérésében promóciós anyagok a fesztivál: sajtó elrendezés, roll-up, banner, videoklipek, stb Elemzési jelentések végzett post-event promóció kiderült, ROI (Return of beruházás) nagyon jó, ami azt hinni, hogy az elkövetkező években a kommunikációs Trend az ügyfelek, és nem csak a kulcsfontosságú partner szervezésében és támogatja TIFF.