Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Autómmal Toyota a Central Parkban

Március 2009

Trend Communications óta állandó partnere az egyik legkorábbi és a legtöbb minőségi ingatlanok együttesek Kolozsváron, a Central Park Residence, hogy megteremtjük identitás elérése a dob, a kommunikációs stratégiák során különböző szakaszaiban az építési.

A kommunikáció hatékonyságát kampányok látható a lakások száma előtt értékesített építése befejeződött, a múlt év elején. Több mint 80% -a 222 lakás megvásárolt vagy szerződött primvarara 2008.

A kevés lakás maradt eladó is felbukkantak az év elején egy promóciós kampány, amikor az ügyfeleket csomagban a Central Parkban Residence apartman és egy Toyota Yaris. A kampány tartottak mind a klasszikus média, újságok, rádió, óriásplakát és on-line formában rögzített vagy mobil utcán.

Kampány eredményeit? Keresés Toyotele a parkolóban Central Park.

Toyota - Central Park Residence