Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Az [good_company]

Március 2007

Az egyik legfontosabb szereplője az informatikai cégek a kolozsvári szervezett idén a pályán, amelyre meghívást kaptak a legfontosabb hivatalok Kolozsváron. Desire cég továbbra is növekszik, akkor az volt, hogy egy ügynökség, hogy optimalizálja a cég kommunikációs belsőleg és külsőleg.

A kiválasztási folyamat zajlott két etapte ügynökségek és a végső eredményhirdetést követő előadások bemutatására Reklámügynökségek és a Trend közleményben ISDC úgy döntött, hogy egy együttműködés Trend Kommunikációs. Idézve az oka a választás:

"- Komplex vizsgálata és a vonatkozó előfeltételek meghatározott pályán (beleértve az informatikai piaci pozícióit ISDC)
- Magas fokú alkalmazhatóságát a konkrét célkitűzések a kísérleti projekt ISDC (márka támogatása oly módon, nagyon célzott, más és hatás)
- Nagyon jó szerkezetének bemutatása
- Összhang és találékonyságát kreatív koncepció
- Lelkesedés és csapata kohézió, amely támogatta a kísérleti projekt "

    A koncepció által javasolt Trend kommunikáció "[good_company]" vette figyelembe a konkrét célközönség - IT-környezet Cluj - és az értékeket, amelyeket a vállalat támogatta a messze, és össze "nem csak egy hely a munkához".

    Trend Communications ismét bebizonyította, hogy képes nyújtani ügyfeleinek teljes körű és komplex kommunikációs projekteket.