Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Új identitás régi ügyfelek

Április 2009

Még ha nem is egyik fő tevékenysége, hogy egy kreatív bolt, ami a márka identitását egy állandó aktivitás az összes kínált Trend Kommunikációs. A legújabb eredmények a tervezési személyazonosságát évfordulója Habitat for Humanity partnere és azonosságát manuális termelés Impact-magán partnerség Kolozsvár Városháza, materializálódott társadalom Lomb SA.

Trend Communications hivatalos partnere a Habitat for Humanity több mint két éve. Ebben az időszakban a hivatal támogatta anyagilag és a pro bono nyújtott szolgáltatások nem kormányzati szervezet legaktívabb Kolozsváron. Ebben az évben egy évforduló a Habitat, a szervezet ünnepli 10 éves tevékenysége Kolozsváron. Azt akarták, hogy jelölje meg ezt az eseményt, többek között egy testreszabott identitás alkalmából. Ezt fejezi ki a logó és szlogen, hogy integrálja mind a jellemzői a szervezet (személyi, tevékenység, sorrendben), és egy születésnapi üzenetet.

A második esetben, Trend Kommunikációs már megállapította több mint 2 éve, PR és promóciós tevékenységek az ingatlanfejlesztő hatása, ha az ügyfél kéri elérni a vállalati arculat a cég Lomb SA. A cég mögött a projekt jogi személy, amely Lomb Hill, a legnagyobb ingatlan projekt Erdélyben. Logo építésére Arculati kézikönyv választották a legalkalmasabb, hogy kifejezze a cég fő üzenete: a kölcsönösen előnyös partnerség az polgármestere Kolozsvár és Impact SA társadalomban Lomb SA.