Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Öröm az érzékeket, a város szívében

Július 2014

Nyári hozta Cluj egyik legérdekesebb helyi gasztronómiai fogalmak: Croisette. Elképzelni, mint egy román és nemzetközi étterem, de célunk a hagyományos receptek, Croisette vár rád egy nagyvonalú teret, amely egyesíti a kulináris ízek környezeti modernizmus. Trend Communications fejlesztette a teljes tervezési koncepció, előállított anyagokat a felavatására ez a hely, ezért elterjedt a potenciális vásárlók.

Meghívjuk Önt, hogy adja át a küszöböt a Croisette! Megtalálom a Cluj-Napoca, Union Square nr. 29 - Melody a földszinten.

Croisette