Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

A Trend sikeres Biztosítás

Október 2007

A biztosítók felügyeleti bizottság (BNR tudósítója, hogy a hatóság a biztosítási piacon) ünnepelte 15 éves tevékenység ebben az évben. Hogy az eseményt, hanem tudni, hogy a piaci reakciók és nagyon dinamikus szereplők ezen a téren, a Bizottság úgy döntött, hogy kezdeményezi egy sor ülést több nagy központok romániai városok: Kolozsvár, Iasi, Constanta és Temesváron.

A találkozók osztották két panel:
1. A jelentés a CSA aktivitás és fejlesztési irányok a Bizottság által meghatározott;
2. interaktív beszélgetés résztvevői találkozók: felsővezetője a biztosítók, alkuszok, a parlamenti képviselők, a helyi hatóságok, a Bizottság tagjai-szakemberek.

A négy ülés találkozók kezdődött Kolozsváron (több) folytatódott Iasi (június), Konstanca (szeptember), és végül a temesvári október elején, váltott pozitív visszhangok között a piaci szereplők biztosítási mivel a nagy számú résztvevő, 500 a négy városban.

Trend Communications ismét bizonyította, hogy sikeresen rendezvényeket szerveznek, függetlenül annak helyét Romániában. Részvétele az Ügynökség vállalta a szervezet (technikai támogatás, logisztika stb), nyomtatás promóciós anyagok és a jelzések az egyes ülések külön-külön, PR és média kampányok fedezésére események minden városban. Bebizonyítottuk, hogy együtt veled ... Trend. Biztosítás sikeres.