Trend sprijina cercetarea medicala din Romania STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Kommunikációs ... négyzetméterenként

Július 2008

Trend Communications büszke arra, hogy több mint együttműködés előmozdításának ingatlan projekteket nyújthatnak érdekképviseleti minőségi építési minőség.

Ez talált megerősítést a Sportcsarnokban Ensemble kapcsolatot a fejlesztők. Épült, mint egész, amelyek megfelelnek a "legmagasabb", szüksége volt egy kivételes promóció, jól célzott.

Ebben a tekintetben, Trend Communications kifejlesztett különleges klasszikus média kampányok, valamint az online és OOH promóciós Cluj-Napoca International Airport. Kreatív grafikai részleg biztosított a hivatal, folyamatos kampányokkal több koncepció, tükrözve a különböző szakaszait a projekt és fenntartani egy aktív érdeklődést az ajánlat által megcélzott ügyfél.

Trend Kommunikációs marad ügynökség ingatlanfejlesztők keresett az ő szakértelmük támogatása speciális (és nem csak) ezen a területen, és a minőség, hogy a kommunikáció ... négyzetméterenként.