STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Vígjáték a trend

Október 2013

Most, a 5. kiadásában a Nemzetközi Film Fesztivál "Comedy Cluj" intenzív promóciós erőfeszítések. Örömmel csatlakoztunk az idei támogatás, szó ezúttal, így a média partnerségek, helyi és nemzeti, de főleg a kommunikáció és az online marketing és a számlavezetés a Facebook és a Twitter.

Valós idejű információkat a nyilvánosság érdekli az előrejelzések és a különleges események Comedy Cluj, ajánlások, a program változásai, Facebook hirdetések kampányok, branding és kommunikációs stratégia szociális hálózatokon bizonyult a kívánt hatást. Végül, a nézőszám nőtt az előző kiadást, és a forgalom az oldalon, és elérhető szociális hálózatok passzív végrendelet sokkal jobb kölcsönhatás a fesztivál és a nyilvánosság számára.

Arra számítunk, a következő évben a Comedy Cluj! És ne feledd, #comediaeintrend!

fotók: Makara Lehel