Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Karrier nő - A jövőben a legjobb!

November 2014

Trend Communications büszke arra, hogy újra Management Development Center vásárlói között! Miután a két éves együttműködés elősegítése business center, kezdve idén ősszel fog irányítani, hosszú és kiterjedt médiakampány a nyomtatott, online, rádió és TV egy új CDM projekt: "Karrier az Women". Ebben a projektben terveztünk egy grafikai egységet, alkalmazkodik a célközönség és célkitűzéseit, és bevonta a legfontosabb média járművek Erdélyben, a projekt végrehajtásában.

női karrier

Által társfinanszírozott az Európai Szociális Alap révén Ágazati Operatív Program Humán Erőforrás Fejlesztés - 2007-2013, a projekt célja, hogy ösztönözze és növelje a foglalkoztatási ráta a női lakosság munkaerő-piaci integrált és célzott intézkedésekkel csökkenteni esélyegyenlőtlenség és több hozzáférés a munkát.