Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Biztosítás induló kolozsvári ... és vissza

November 2008

Az együttműködés az elmúlt évben a Bizottság a Biztosítási Felügyelő és Trend Kommunikációs sikeres volt, ezért irodánk megtiszteltetés volt ebben az évben, hogy megszervezze a 4 ülés "Párbeszédek regionális piacok biztosítás" tartott Kolozsváron (május) és Iasi (júniusban) és Temesvár (szeptember), és újra Kolozsváron (október).

Az események egy igazi siker között és a biztosítási alkuszok, mind a négy események élvezi a nagy jelenléte több mint 100 ember, szakemberek, vezetők, a regionális irodák.

Trend Kommunikációs kínált egyszer partnere szolgáltatások teljes választékát programok szervezése (technikai támogatás, logisztika stb), nyomtatás promóciós anyagok és a jelzések az egyes ülések külön-külön, PR és média kampányok fedezésére események minden városban.