Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Amera Tower - szintű intelligencia

November 2011

Brand-Amerikában az egyik feltörekvő piaci Cluj, amelynek célja, hogy felajánl egy csavar a koncepció az ingatlanok, mind a vezetői oldalon, és a fejlesztés. Amera Tower projekt jön valóra ezt az elképzelést a mérete és összetettsége. A piac rendkívül dinamikus üzleti központok, business center Amera Tower akar létrehozni magát, mint a legmegbízhatóbb alternatíva a minőség és a szolgáltatások.

Ügynökségünk hívták, hogy támogassa az új márka fejlesztését Amera Tower egy ráncfelvarrás a fő eszköze a bemutató a cég honlapján www.ameratower.ro és bemutatása katalógusban. Segítségével új fényképeket tett szakembereink kiemelni fejlesztések az épület és a berendezések az utóbbi időben tervezett grafikai koncepció középpontjában scoatarea ki a képeket -, amely önmagáért beszél előtt a potenciális vásárlók.

Trend Communications továbbra is támogassa a sikeres ingatlan projektek Kolozsváron, ahol a minőségi szolgáltatásokat kínál valódi támogatást képet közölni az ügyfelek számára.