Cariere la feminin! - Viitorul tau la superlativ! Trend sprijina cercetarea medicala din Romania Trend promoveaza Festivalul International de Film Comedy Cluj Trend la putere Desfatare pentru simturi in centrul Clujului STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

Új csomagolás tavasz!

Március 2010

Branding követelmények és / vagy az ügyfél márkaváltás Trend Kommunikációs nőtt az utóbbi időben, vállalatok, kicsi vagy nagy, próbál, egy új kép, vagy egy új termék, még közelebb az ügyfelek.

Élelmiszer-ágazatban, és különösen a tejtermelők, mindig is nagyon versenyképes Romániában, a különböző cégek és termékek, tájékozott és igényes ügyfeleknek. Annak érdekében, hogy jobban kommunikálni és különleges minőségű termékeinek (például alacsony sótartalmú tehén feta vagy különleges recept a friss sajt), a gyártó úgy döntött, hogy megváltoztassa a Unilact termék csomagolásán és címkék őket.

Új csomagolás fogyasztói szükségletek jobb kielégítését fenntartásával optimális feltételeket a termék egy ideig. A címkéket, irodánk tette fotózások Unilact termékek különböző kombinációkban, a hagyományos román, ügyfél elhelyezése magát, mint a termelő, amely tiszteletben tartja a hagyományos román receptek.

A design által javasolt tervezőink igyekezett elemei csomagolás Unilact ismerős fogyasztók és javasolt új elemeket kiemelni, hogy a kiélezett versenyben a boltok polcain. Végre létre hat új címkék a "tehén sajt", "sajt Rucar", "krém", "friss sajt", "mozzarella" és a "csomag otthon".