STEPS, Festival International de dans contemporan Trend gastronomic Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Fashion Trend: Treviso 12 by SARA NICOLE Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania Cobori sau urci, tot la noi ajungi Esentelor tari le prind bine strategii puternice

5 év golf osztályban. Prowdly powered by Trend

Szeptember 2007

Az első alkalommal egy kezdeményezést. A második kiadás folytatódott. BT Golf Cup - 3. kiadás már mérföldkő a naptár, és a negyedik verseny része volt a hagyomány. Van így ebben az évben, amikor ünnepli 5 éves kiváló golf BT Golf Cup. Prowdly powered by Trend Communication.

A korábbi évekhez hasonlóan, az esemény gyűlt össze otthon elit sport klub vezetők, bankárok, cégvezetők, orvosok, újságírók. BT Golf Cup - 5th Edition kapott egy kivételes szervezet, neves szponzorok, mint a Vodafone, Maserati, Perrier, DAB, Vittel, Prodvinalco, csatlakozott az idei fő támogatója, BT-AEGON.

A tapasztalat Események Tanszék Kommunikáció Trend szervezésében golf versenyek állt ki ebben az évben, az összes (logisztika, promóció helyszíni catering), hogy ... legközelebb tökéletes ..