Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Mi az ügyfelek azt

"Nagyon köszönöm a partnerünk Trend Communications profi!"

primarie

"Szeretjük a koncepció kidolgozását a közlemény Trend kiadása BT 007 Golf Cup. Trend Communications kreatív csapat Gratulálok! "

"Az együttműködés Trend Impact közlemény több szinten: figyelést, hogy a média kampányok, rendezvények, PR szolgáltatások. Minden alkalommal, Trend csapat bizonyított megbízhatóság, a szakszerűség, a kreativitás, a gyorsaságra. Valóban, ezek az "elkötelezett az, amit teszek", mint szlogen mondja hivatal. Nagyra értékeljük és tiszteletben tartják a halott-line oldalak nagyon figyelmes, hogy a követelmények, szigorú és hatékony. A csapat innovatív ötleteket, egy erős játékos Erdélyben nemi szervek és még az ország ... "

"A Trend Communications megbízható partner, súlyos, azonnali és érintett. Munkájával a szervezeten belül a Habitat for Humanity, azt bizonyítja, hogy megérti, hogy fontos, hogy rendelkezik a Habitat programban a kolozsvári közösség és felajánlja támogatását előmozdításával értékek és a küldetés.
A támogatás a Trend Kommunikációs (Grafikai tervezés és anyagok különböző rendezvények: szórólapok, plakátok, bannerek, éves jelentések, a kézikönyv az önkéntesek, a monitoring média megjelenések, stb), fokozott tömegeket vonzó események, hanem a szervezet, amely hozzájárul hogy segítsen annyi rászoruló családok lakhatási Kolozsváron. Éves jelentései az elmúlt két évben készült Trend jutalmaztak a szélviharban neves szakemberek tartják a legjobb éves jelentései NGO országban. "

"A BT Golf Cup egy sikeres rendezvény, amely már hagyománnyá vált. [...] A minőség az idei golf verseny kapott először, az összeg több mint 90 játékos, főleg VIP a különböző területeken, mint a pénzügy - banki, üzleti, politika sport. [...] A partnerek az esemény volt: Trend Kommunikációs, Maserati Románia - Autoitalia csoport (amely, ha sikeres puccs "A hole-in-one díjat a 4. lyuk - 155 méter" lenne felajánlott egy díjat Maserati Quattroporte Executive GT 2006, megéri 100.000 euró), a Vodafone, az Ursus, Curiero Prodvinalco, Vittel és Perrier. "

"Nagyon köszönöm Trend közleményben magas szakmai támogatást és gyorsasága cselekvés."

"Munka egy erre szakosodott cég, hogy elérjék a vállalat identitásának a kezdetektől fogva azt hittem, hogy egy szükséges feltétele a minőségi eredményt. Trend Communications bebizonyította, hogy valóban professzionális ügynökség és a kommunikáció köztünk hibátlan volt. "

"Mi nem egy nagy öröm, hogy a Trend hivatal közleménye szervezet által támogatott Goran Bregovic rendkívüli koncert Kolozsváron. Gratulálunk ehhez az eseményhez, és más projektek közösen kifejlesztett. A szakértői csapata Trend közlemény volt a várakozásokat a nézők és a partnerek. "

recomandare-romexterra

recomandare-metro

"Kedves barátaim,
Vezetés Nemzetközi Színházi Fesztivál Nagyszebenben köszöni a kiváló együttműködést és megértést, amit mutatkozik be a 11 napig tartó fesztiválon az idén.
Most, a tizennegyedik - a szerk Fesztivál, a felszerelés van a környezetében, és a partnerségek, aki tudta, hogyan kell építeni őket, már jelentős mértékben hozzájárult az elmúlt években, hogy a presztízse Nagyszeben és Románia a világon.
Nyilvánvaló erősítésének a kép egy közösség, amely a spiritualitás, attitűdök és szokások európai fellépés. Az idei fesztivál volt védnöksége alatt Románia elnöke és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a kiemelkedő támogatást az Ön által megadott tette lehetővé a szervezet és támogató Románia legjelentősebb kulturális esemény.
Ennek jegyében az idei kiadás, szentelt az ötletet kutatása a jövőben is bizalommal remélem, hogy állandósítja az együttműködést nevében előnyös partneri és kulturális kapcsolatok.
Köszönjük, és kívánunk jó egészséget és a beteljesülés. "