Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Ce zic clientii

„Multumim mult pentru parteneriatul extrem de profesionist cu Trend Communication!”

primarie

„Ne place mult conceptul dezvoltat de Trend Communication pentru ediţia 007 a BT Golf Cup. Felicitări echipei de creaţie Trend Communication!”

„Colaborarea companiei Impact cu Trend Communication este pe mai multe planuri: de la monitorizări media până la campanii, evenimente, servicii de PR. De fiecare dată, echipa Trend a dovedit seriozitate, profesionalism, creativitate, promptitudine. Într-adevăr, sunt „dedicaţi în tot ceea ce fac”, aşa cum o spune şi sloganul agenţiei. Apreciem faptul că-şi respectă dead-line-urile, sunt foarte atenţi la cerinţele noastre, riguroşi şi eficienţi. O echipă cu idei inovatoare, un jucător important pe piaţa agenţiilor de gen din Transilvania şi chiar din ţară…”

„Trend Communication este un partener de încredere, serios, prompt şi preocupat. Prin activitatea sa vizavi de organizaţia Habitat pentru Umanitate Cluj, a demonstrat că înţelege importanţa pe care o are programul Habitat în comunitatea clujeană şi îşi oferă sprijinul prin promovarea valorilor şi a misiunii acesteia.
Prin ajutorul acordat de Trend Communication (concepţia şi realizarea grafică a materialelor pentru diverse evenimente: pliante, afişe, bannere, rapoarte anuale, handbook pentru voluntari, monitorizarea apariţiilor media etc.), a crescut vizibilitatea evenimentelor, dar şi a organizaţiei, ceea ce contribuie la ajutorarea cât mai multor familii în nevoie de locuinţă din Cluj. Rapoartele Anuale din ultimii doi ani realizate cu ajutorul Trend au fost premiate în cadrul unor gale de renume, fiind considerate de specialişti cele mai bune Rapoarte Anuale din ţară ale unui ONG.”

„BT Golf Cup este un eveniment de succes, care a devenit deja o tradiţie. […]Calitatea turneului de golf din acest an a fost dată, în primul rând, de valoarea celor peste 90 de jucători, în mare majoritate V.I.P.-uri din diferite domenii, cum ar fi cel financiar – bancar, afaceri, politică sau sport. […] Partenerii evenimentului au fost pe măsură: Trend Communication, Maserati România – Autoitalia Group (care, în cazul reuşitei loviturii “The hole-in-one prize on the 4th hole – 155 meters”, ar fi oferit ca premiu un Maserati 2006 Quattroporte Executive GT, în valoare de peste 100.000 EUR), Vodafone, Ursus, Curiero, Prodvinalco, Vittel şi Perrier.”

„Multumesc mult Trend Communication pentru sprijinul extrem de profesionist si rapiditatea cu care actionati.”

„Colaborarea cu o firma specializata pentru realizarea identitatii de companie ni s-a parut de la inceput o conditie absolut necesara pentru un rezultat de calitate. Trend Communication s-a dovedit a fi o agentie cu adevarat profesionista iar comunicarea intre noi a fost ireprosabila.”

„Ne-a facut o deosebita placere sa fim alaturi de agentia Trend Communication pentru organizarea concertului extraordinar sustinut de Goran Bregovic la Cluj-Napoca. Felicitari pentru acest eveniment si pentru celelalte proiecte derulate împreuna. Echipa de profesionisti de la Trend Communication a fost la înaltimea asteptarilor spectatorilor si partenerilor”.

recomandare-romexterra

recomandare-metro

„Dragi prieteni,
Conducerea Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu vă mulţumeşte pentru excelenta colaborare şi înţelegerea de care aţi dat dovadă pe parcursul celor 11 zile ale Festivalului din acest an.
Ajuns la cea de a XIV – a ediţie, Festivalul, prin ţinuta sa, prin mediul creat, şi prin parteneriatele pe care a ştiut să le construiască, şi-a adus o contribuţie importantă în ultimii ani la creşterea prestigiului Sibiului şi României în lume.
Este evidentă contribuţia la consolidarea imaginii unei comunităţi care posedă spiritualitate, atitudine şi modele de acţiune europene. Anul acesta festivalul s-a aflat sub Patronajul Preşedintelui României şi a Reprezentanţei Comisiei Europene, iar sprijinul deosebit acordat de Dumneavoastră a făcut posibilă organizarea şi susţinerea celui mai important eveniment cultural al României.
În spiritul ediţiei de anul acesta, dedicată ideii de a cerceta viitorul cu încredere sperăm să perpetuăm colaborarea noastră, în numele unor parteneriate şi legături culturale benefice.
Vă mulţumim şi vă dorim multă sănătate şi împliniri.”